(VIDEO) – Alles wat meereizende Club-fans moeten weten over trip naar Leicester

(VIDEO) - Alles wat meereizende Club-fans moeten weten over de trip naar Leicester

21 november 2016 00:16 - Dinsdagavond krijgt Club Brugge een nieuwe kans om de nul van de tabellen te vegen in de Champions League. Al belooft dat tegen Leicester City – de koploper in groep G – geen gemakkelijke opdracht te worden. Voetbal blijft echter voetbal en voor de Brugse fans die meereizen wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke trip.

Belangrijk om te weten is dat de Club-fans in aanloop naar de wedstrijd terecht kunnen in St. Nicholas Place, ook wel Jubilee Square genoemd. Vanaf 15 uur tot 19 uur zal daar een fanzone op poten gezet worden. De mars naar het King Power Stadium staat om 18 uur op het programma.

Via toegangen 44, 45 en 46 kan het stadion betreden worden. Vak M2, M3a en M3b zijn volledig uitverkocht en voorbehouden voor Blauw-Zwart. Onderstaand een leuk verwelkomingsfilmpje en nog meer praktische informatie voor de meereizende fans.

#leiclu #fcbruges #brugesontour #clubbrugge #awaydays #championsleague

Een foto die is geplaatst door BrugesOnTourOverLandAndSea (@brugesontour) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.