(VIDEO) – Castillo is betrokken bij maar liefst 70% van alle doelpunten van zijn ploeg

(VIDEO) - Castillo is betrokken in maar liefst 70% van alle doelpunten van zijn ploeg

01 november 2016 16:00 - Nicolas Castillo was vorig seizoen erg belangrijk bij het binnenhalen van de landstitel voor Universidad Católica. En ook in de huidige voetbaljaargang is de huurling van Club Brugge veruit de belangrijkste speler van de Chileense club.

Na tien speeldagen prijkt Universidad Católica op een gedeelde tweede plaats. En daar mag het Castillo dankbaar voor zijn. De 23-jarige spits was immers al betrokken bij 14 van de 20 goals die zijn team dit seizoen scoorde, goed voor maar liefst 70%! Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.