(VIDEO) – Izquierdo pakt uit met wereldgoal tegen Leicester: “Alweer 2 miljoen meer waard”

(VIDEO) - Izquierdo pakt uit met absolute wereldgoal tegen Leicester

22 november 2016 22:28 - José Izquierdo had het na zijn blessure moeilijk om opnieuw zijn beste vorm te vinden, maar dinsdagavond tegen Leicester City pakte de Colombiaanse sneltrein nog eens uit met een huzarenstukje.

De 24-jarige vleugelspits vertrok – zoals hij in het verleden al vaker deed – vanop zijn eigen helft voor een heerlijke rush richting Zieler en haalde vervolgens verschroeiend uit.

The Foxes hadden in deze Champions League-campagne nog geen enkele goal geslikt, maar hun clean sheet is er bij deze aan voor de moeite. Met de groeten van Joske. Jammer genoeg geraakte Club uiteindelijk niet verder dan de aansluitingstreffer.

Twitter genoot met volle teugen van de klasseflits

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.