(VIDEO) – Vormer heeft nog iets goed te maken bij scheidsrechter Smet

Ruud Vormer (Club Brugge - Westerlo)

28 november 2016 00:02 - Ruud Vormer is zo’n voetballer waar je zowel op als naast het veld van smult. De goedgeluimde Nederlander tovert met slechts enkele woorden een glimlach op ieders gezicht. Dat was afgelopen vrijdag niet anders.

Omdat Timmy Simons te veel last had van een voetblessure na een duel met Jamie Vardy, droeg Vormer de kapiteinsband tegen KV Mechelen. En dat gebeurt niet al te vaak, aangezien Simons pas voor de tweede keer geblesseerd was in 3,5 jaar tijd.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Vormer zijn taak voor de aftrap even vergeten was. Zo verscheen de middenvelder te laat bij de toss. “Sorry, mannen. Goedenavond”, excuseerde hij zich bij scheidsrechter Wim Smet en Malinwa-kapitein Xavier Chen. “Te laat is betalen, hé Ruud”, grapte Smet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.