(VIDEO) – Vormer & Simons krijgen cursus veldrijden: “Pleurisding”

Vormer & Simons krijgen cursus veldrijden Pleurisding

18 november 2016 15:53 - Een dagje vrijaf is niet meteen aan Ruud Vormer en Timmy Simons besteed. Het Brugse tweetal stemde eerder deze week in met een ‘cursus veldrijden’ van Paul Herygers op het parcours van Koksijde. En dat bleek moeilijker dan verwacht…

In Blauw-Zwarte outfit verschenen de Brugse publiekslievelingen op de afpsraak. De “No Sweat No Glory”-leuze is immers minstens even toepasselijk in de cyclocross. Simons was zoals altijd zijn bescheiden zelve: “Ruud is iets sterker in bergaf en alles. Technisch is hij goed, maar de pure power…”

“Die heeft Timmy Simons”, lacht de Nederlander. De gevreesde zandstrook ging hem duidelijk niet al te best af: “Pleurisding”, roept hij. De volledige reportage wordt vrijdagavond uitgezonden tijdens de rust van Sint-Truiden – Club Brugge op PlaySports en Proximus11.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.