(VIDEO) – Zowel Perisic als Bacca beslissend in Milanese derby

(VIDEO) - Zowel Perisic als Bacca beslissend in Milanese derby

21 november 2016 00:14 - Zondagavond stond er met AC Milan – Inter Milan een interessante derby op het programma in de Serie A. Club-fans keken daarbij vooral uit naar de prestaties van ex-spelers Carlos Bacca bij de thuisploeg en Ivan Perisic bij de bezoekers.  

In een evenwichtige wedstrijd kwam AC Milan tot twee keer toe op voorsprong. Suso nam beide doelpunten voor zijn rekening, waarvan de tweede op aangeven van Bacca.

Aan de overkant deed Perisic hetzelfde bij de schicht van Candreva. Inter leek uiteindelijk met 2-1 de boot in te gaan, maar de 27-jarige Kroaat bezorgde zijn ploeg net voor affluiten dan toch nog een verdiend punt.

Samenvatting AC Milan – Inter Milan

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.