(VIDEO’S) – Club-fans maken sfeer in Leicester

(VIDEO'S) – Club-fans maken sfeer in Leicester

22 november 2016 17:50 - Club Brugge krijgt dinsdagavond een nieuwe kans in de Champions League om die vervelende 0 van de tabellen te vegen in Groep G van het kampioenenbal. In aanloop naar de wedstrijd laten de Brugse fans zich alvast horen.

Zo’n 1.800 supporters verzamelden zich namiddag op St. Nicholas Place, ook wel Jubilee Square genoemd. De sfeer zat er duidelijk al goed in. De mars naar het King Power Stadium staat om 18 uur op het programma.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.