(VIDEO’S) – Reviewcommissie heeft beslissing genomen over natrappen Bezus

(VIDEO) Club-fans furieus Dat noem ik nu eens een vuile kanarie

21 november 2016 14:59 - Club Brugge won afgelopen zondag met het kleinste verschil van Sint-Truiden. Achteraf werden twee zaken veelvuldig besproken. Enerzijds was er de beslissing van scheidsrechter Wim Visser om de bal in de 95ste minuut op de stip te leggen na een duwfout van Djené Dakonam op Jelle Vossen en anderzijds was er Roman Bezus die tot twee keer toe aan een rode kaart ontsnapte.

Naar aanleiding van de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League werden er vier fases onder de loep genomen: twee van Bezus (STVV – Club Brugge), één van Rolland (Waasland-Beveren – Kortrijk) en één van Uros Spajic (Zulte Waregem – Anderlecht).

De Reviewcommissie heeft de desbetreffende beelden naar eigen zeggen uitvoerig geanalyseerd en heeft beslist om enkel Bezus te laten vervolgen door het Bondsparket. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB.

Opvallend: eerder werden Renato Neto (AA Gent) en Mbaye Leye (Zulte Waregem) niét vervolgd door de Reviewcommissie na nochtans vergelijkbare ‘natrap-fases’. Oordeel vooral zelf aan de hand van onderstaande beelden.

Bezus trapt na op Izquierdo

Neto trapt na op Denswil (einde video)

Leye trapt na op Simons

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.