Vier analisten voorspellen top 6 na reguliere competitie: “Dat zal Club veel punten opleveren”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - KV Mechelen)

27 november 2016 14:00 - Na een eerder matige heenronde strandde Club Brugge halfweg de competitie op zes punten van leider Zulte Waregem. Wim De Coninck, Franky Van der Elst, Thomas Chatelle en Wesley Sonck kijken in hun glazen voetbalbol en doen een gooi naar de zes correcte Play Off I-deelnemers.

“Club is in de tweede helft van de competitie verlost van Europees voetbal en dat zal hen veel punten opleveren”, vertelt De Coninck aan Proximus 11. “Sommige van hun concurrenten zullen immers wel nog op het Europese toneel actief zijn.”

Ook Franky Van der Elst verwacht beterschap bij de landskampioen: “Club komt volgens mij terug en staat op het einde van de reguliere competitie tweede”, klinkt het. Onderstaand de volledige voorspellingen.

Wim De Coninck

Zulte Waregem
Club Brugge
Anderlecht
Gent
Genk
Oostende

Franky Van der Elst

Zulte Waregem
Club Brugge
Gent
Oostende
Anderlecht
Genk

Thomas Chatelle

Zulte Waregem
Gent
Club Brugge
Oostende
Anderlecht
Genk

Wesley Sonck

Zulte Waregem
Club Brugge
Gent
Oostende
Anderlecht
Genk

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.