Vossen houdt er de moed in: “Er is nog heel veel mogelijk”

Jelle Vossen (Club Brugge - FC Porto)

06 november 2016 18:25 - Het zag er lang naar uit dat Club Brugge tegen een onterechte 0-1 nederlaag zou aanlopen tegen KRC Genk, maar uiteindelijk was het Jelle Vossen die vijf minuten voor affluiten Blauw-Zwart alsnog een meer dan verdiend punt bezorgde tegen zijn ex-ploeg.

“Vooraf wilden we heel graag de drie punten pakken tegen Genk, maar uiteindelijk moeten we misschien blij zijn dat we dat puntje nog uit de brand konden slepen. Dat geeft enerzijds een fijn gevoel, anderzijds hadden we een heel goeie zaak kunnen doen met een driepunter”, beseft Vossen voor de camera’s van PlaySports.

“Al bij al was het een billijk gelijkspel tegen een goed Genk, maar volgens mij was er in de eerste helft wel een betwistbare fase met Karelis (hands na vrijschop Ricardo van Rhijn, nvdr). Na mijn doelpunt wilden we er nog overgaan en dat lukte ook nog bijna via die kopbal van Wesley.”

Tot slot beseft de Limburgse doelpuntenmaker dat er nog niks gespeeld is in de Jupiler Pro League. “We hebben nog een lange weg te gaan, maar je merkt dat iedereen van elkaar kan winnen. Er is nog heel veel mogelijk voor ons”, besluit Vossen strijdvaardig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.