Vossen legt uit waarom het verschil tussen 1ste en 2de helft zo groot was

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Anderlecht)

22 november 2016 22:35 - Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken in de Champions League. Blauw-Zwart speelde een erbarmelijke eerste, maar een goeie tweede helft. Jelle Vossen geeft een woordje uitleg.

“Er was inderdaad een groot verschil tussen onze eerste en tweede helft”, vertelt Vossen aan Q2. “Dat vroeg tegendoelpunt is natuurlijk het slechtste scenario om mee te beginnen. We liepen daarna constant achter de bal en als we hem dan eens hadden, speelden we hem te snel weer kwijt.”

“In de tweede helft hebben we dan bijgestuurd en waren we ook feller. We probeerden meer te voetballen en zijn er ook in geslaagd om hun aan het twijfelen te brengen. Helaas viel die bal op het einde dan niet meer goed om alsnog gelijk te maken.”

Na de flits van Izquierdo tapte Blauw-Zwart duidelijk uit een heel ander vaatje. “Waarom dat in de tweede helft pas lukte? We kwamen naar hier voor een goed resultaat en geloofde écht wel in onze kansen, maar die snelle tegengoal zat iets te veel in onze kopjes. Dat heeft ons parten gespeeld”, besluit Vossen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.