Wijnants haalt zich de woede van Club-fans op de hals met opmerkelijke tweet

Stef Wijnants (analist)

19 november 2016 15:00 - Club Brugge won vrijdagavond in extremis van Sint-Truiden na een laat penaltydoelpunt van Jelle Vossen. De Kanaries voelden zich achteraf bekocht door de beslissing van scheidsrechter Wim Visser om de bal in de 95ste minuut op de stip te leggen. Ivan Leko & co vonden immers dat de duw van Djené Dakonam niet bestraft moest worden. 

Op Sporza verwijzen ze naar Stef Wijnants als een ‘Sint-Truiden kenner’, maar noem hem gerust een fan. Na afloop had de journalist het duidelijk moeilijk met het feit dat ‘zijn ploeg’ opnieuw met lege handen achterbleef.

“Visser heeft lef, horen we overal… euh Denswil duwt Bagayoko het stadion uit… Visser sloot de ogen. Visser heeft het niet”, stuurde Wijnants via Twitter de wereld in. Hij verwees daarmee naar een schouderduw van Denswil eerder in de wedstrijd.

Vervolgens maakten heel wat Club-fans Wijnants erop attent dat Roman Bezus in de eerste helft tot twee keer toe aan de uitsluiting ontsnapt was. En dat was meteen ook het startschot voor een stevige discussie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.