Zondebok Djené haalt zwaar uit naar matchwinnaar Vossen

Djené Dakonam (Sint-Truiden)

19 november 2016 00:15 - Sint-Truiden en Club Brugge leken vrijdagavond lang op weg naar een scoreloos gelijkspel, maar een duwfout van Djené Dakonam besliste daar in de absolute slotfase anders over. Scheidsrechter Lawrence Visser twijfelde niet en legde de bal op de stip. Jelle Vossen bedankte met een heerlijke knal en bijgevolg drie punten voor Blauw-Zwart.

Invaller Djené was na afloop niet te spreken over de beslissing van Visser om een elfmeter te fluiten. De 24-jarige rechtsachter was zich van geen kwaad bewust. “Onvoorstelbaar”, foeterde hij tegenover HLN.

“Dit was pure, pure komedie van de aanvaller (Vossen, nvdr). Plotseling stopt hij met lopen en gaat hij makkelijk tegen de grond. Dit kan ik echt niet geloven. Het is fabelachtig… Dat de scheidsrechter dit gelooft, is echt onvoorstelbaar. Vandaag heeft hij een punt afgepakt van ons.”

Ploegmaat Stef Peeters gaf toe dat Djené een domme fout maakte, maar STVV-coach Ivan Leko wilde daar niet van weten. “Iedereen die iets van voetbal kent, weet wat er daar gebeurde”, klonk het onder meer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.