Zonder Vormer en Diaby, maar mét Refaelov naar Leicester

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

20 november 2016 14:00 - Maandagochtend stapt Club Brugge op het vliegtuig richting Engeland. Komende dinsdag krijgt Blauw-Zwart immers een nieuwe kans op puntengewin in de Champions League. Michel Preud’homme had in aanloop naar de wedstrijd alvast uitstekend nieuws over Lior Refaelov.

Zo maakt de 30-jarige Israëliër voor het eerst in drie maanden opnieuw deel uit van de Brugse selectie. Op 20 augustus speelde hij zijn laatste match tegen Kortrijk, daarna onderging hij een operatie aan de pubis. De kans is echter klein dat Rafa dinsdag effectief in actie komt, aangezien hij deze week pas de volledige groepstrainingen kan hervatten.

Abdoulay Diaby heeft nog steeds te veel last van de lies en ook Ruud Vormer ontbreekt. De 28-jarige Nederlander liep tegen een gele kaart aan tegen FC Porto en is geschorst. Onderstaand de volledige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese
Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina en Vanaken
Aanvallers: Gedoz, Refaelov, Storm, Vlietinck, Vossen, Wesley, Limbombe en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.