Antwerp komt met duidelijk statement na geruchten over Mechele

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

31 december 2016 00:01 - Afgelopen zomer plukte Antwerp Tuur Dierckx weg bij Club Brugge. De 21-jarige flankspeler zat aanvankelijk vaker dan hem lief was op de bank bij The Great Old, maar is onder Wim De Decker uitgegroeid tot een basispion op de Bosuil. Op Brandon Mechele hoeft de coach van het nummer drie uit 1B echter niet te rekenen.

Vrijdag verscheen in diverse media dat Antwerp tijdens de wintermercato het Blauw-Zwarte jeugdproduct Brandon Mechele naar de Bosuil zou willen halen. “Totaal niks van aan”, bijt Patrick Decuyper van zich af in Gazet van Antwerpen.

“Ik heb honderd procent vertrouwen in onze huidige centrale verdedigers en indien nodig kan ook ­Isaac Koné daar perfect spelen”, voegt de CEO van stamnummer één eraan toe. Trainer Wim De Decker zou naar verluidt goed beseffen dat hij niet op de 23-jarige Brugse centrale verdediger moet hopen. Bovendien is Club niet geneigd om Mechele zomaar te laten gaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.