Club-aanvaller wil van geen vakantie weten: “Rust nemen staat centraal”

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

27 december 2016 13:15 - Nu de laatste wedstrijd van 2016 achter de rug is, kunnen de spelers van Club Brugge genieten van een weekje welverdiende vakantie. Begin januari staat vervolgens de winterstage op het programma. 

Bjorn Engels, Ludovic Butelle en Ruud Vormer trekken naar het buitenland, terwijl Anthony Limbombe niet van plan is om zich te laten gaan tijdens de winterbreak. Onderstaand de vakantieplannen van het viertal.

Engels: “Familie en zon”

“We vertrekken met de familie van mijn vriendin Evangalitsa uit Liverpool voor een weekje naar de zon in Tenerife, in de Canarische Eilanden. Met zo’n 20 graden op de barometer en een programma gevuld met ontspanning, zal het zeker deugd doen. Geen betere manier om 2017 te starten dan met familie en zon.”

Butelle: “Die stad stond al even op mijn verlanglijstje”

“De familie Butelle gaat tijdens de feestdagen een zestal dagen op reis naar Dubai! Die stad stond al even op het verlanglijstje. Ik wil die immense gebouwen wel eens van dichtbij zien. Het gaat ook lekker relaxen zijn, want dat verdienen we wel. Dankzij het uitstapje zullen de batterijen goed opgeladen zijn en zal mijn zin om er keihard in te vliegen op stage nog eens zo groot zijn!”

Vormer: “Welgekomen”

“Met de 2-1 overwinning tegen Moeskroen ging iedereen gelukkig naar huis en kunnen we straks genieten van een beetje vakantie. Ik ga met de familie naar Oman. Een beetje zon en veel rust is voor mij welgekomen.”

Limbombe: “Ik blijf thuis”

“Voor mij geen uitspattingen deze feestdagen, nee. Ik blijf in eigen land bij de familie in Antwerpen. Rust nemen zal centraal staan, zodat ik zo snel mogelijk verlost kan zijn van de problemen in mijn lies (pubalgieblessure, nvdr)!”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.