“Club Brugge is voor mij nog steeds titelkandidaat nummer 1”

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

05 december 2016 16:01 - Afgelopen weekend liet Club Brugge nog maar eens zien dat het over de beste defensie van België beschikt. Een clean sheet tegen de best scorende aanval van KV Oostende lag mee aan de basis van een verdiende 2-0 overwinning. De Kustboys geraakten zelfs niet verder dan twee schoten binnen de palen in Jan Breydel.

Voor Aimé Anthuenis is Blauw-Zwart dan ook de grootste kanshebber om straks aan het langste eind te trekken. “Bovenaan de stand is Club Brugge voor mij nog steeds titelkandidaat nummer 1”, klinkt het in De Zondag.

De ex-bondscoach zet zijn woorden kracht bij door te verwijzen naar de cijfers die de landskampioen in eigen huis kan voorleggen. “Club heeft een enorm sterke thuisreputatie, want het verloor in 2016 nog niet. En alhoewel het spel van Anderlecht in Kortrijk al veel beter was, zijn ze zeker nog niet top.”

Het belooft zondagnamiddag alvast een interesse topper te worden in het Astridpark. Terwijl Michel Preud’homme & co met één punt minder dan Zulte Waregem de eerste plaats in het vizier hebben, kunnen René Weiler en zijn manschappen bij een driepunter over Blauw-Zwart naar de tweede plaats springen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.