Club Brugge kent zijn tegenstander voor tweede oefenmatch op winterstage

Club Brugge mascotte

29 december 2016 12:59 - Momenteel genieten de spelers van Club Brugge van een weekje welverdiende vakantie, om vervolgens met opgeladen batterijen op winterstage te trekken. Van donderdag 5 januari tot en met zaterdag 14 januari zullen Michel Preud’homme en zijn troepen voor het vierde jaar op rij in het Spaanse Sotogrande verblijven.

Zoals eerder aangekondigd neemt Club het op maandag 9 januari om 18 uur op tegen Werder Bremen. Drie dagen later staat er opnieuw een Duitse tegenstander op het programma, wanneer Blauw-Zwart Freiburg bekampt.

Op donderdag 12 januari wordt er om 16.30 uur afgetrapt tegen de Duitse middenmoter. Dat vernam BlauwZwartFans uit betrouwbare bron. Freiburg is momenteel het nummer 8 in de Bundesliga, Werder Bremen het nummer 15. Tussen de oefenmatchen door staan er nog zo’n 13 trainingen op het programma.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.