‘Club Brugge mist verdediger tegen Anderlecht’

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

06 december 2016 00:05 - Afgelopen zaterdag was Laurens De Bock een opvallende afwezige op het wedstrijdblad van Club Brugge. De linksachter moest noodgedwongen op de tribune plaatsnemen en zal dat deze week wellicht nog twee keer moeten doen. 

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat De Bock zowel tegen FC Kopenhagen (woensdag) als tegen Anderlecht (zondag) aan de kant moet blijven. De 24-jarige verdediger heeft opnieuw last aan de patellapees van zijn knie, de blessure die hem tussen begin oktober en half november van het veld hield.

Dion Cools is het voor de hand liggende alternatief als De Bock niet tijdig fit geraakt. De jonge rechtsachter liet afgelopen weekend tegen KV Oostende nog zien dat hij ook op de linksback uitstekend zijn streng kan trekken. Voor velen was Cools tegen de Kustboys zelfs de man van de match. Naast De Bock liggen ook Bjorn Engels (schouder) en Abdoulay Diaby (lies) nog in de Blauw-Zwarte lappenmand.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.