Club Brugge strikt mooie tegenstander voor oefenmatch op winterstage

Club Brugge mascotte

18 december 2016 05:05 - Na de competitiematchen tegen KV Kortrijk, Eupen en Moeskroen is het tijd voor een kleine onderbreking en de bijhorende jaarlijkse winterstage van Club Brugge. Naar goede gewoonte zal Blauw-Zwart die op Spaanse bodem afwerken. 

Intussen ligt ook de eerste oefenmatch vast. Zo zullen Michel Preud’homme en zijn manschappen het op maandag 9 januari om 18 uur opnemen tegen Werder Bremen. De Duitsers zullen zo twee oefenwedstrijden op één dag afwerken, aangezien ze om 14 uur tweedeklasser Karlsruher SC bekampen.

De wedstrijd tegen Blauw-Zwart zal doorgaan in Marbella, maar de precieze locatie ligt nog niet vast. “We zijn blij dat we deze twee tegenstanders konden vastleggen op dezelfde dag. Op die manier kunnen we alle spelers op een gelijkmatige manier belasten”, klinkt het op de officiële website van Werder Bremen. De club uit de Bundesliga moet momenteel tevreden zijn met een plaatsje net boven de degradatie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.