‘Club Brugge tast stevig in de buidel voor Colombiaanse aanwinsten’

Club Brugge tast stevig in de buidel voor Colombiaanse aanwinsten

29 december 2016 00:05 - Deportivo Cali heeft op zijn officiële website al afscheid genomen van rechtsachter Helibelton Palacios en centrale verdediger Germán Mera, maar Club Brugge beweert dat beide transfers nog niet 100% afgerond zijn. Zo zou er nog onderhandeld worden over de definitieve transferprijs van beide verdedigers.

Met Colombiaanse voltreffers als Carlos Bacca en José Izquierdo beproeft Blauw-Zwart zijn geluk opnieuw in het noordwesten van Zuid-Amerika. De 23-jarige Palacios moet de opvolger van de naar PSG verkaste Thomas Meunier worden, terwijl de 26-jarige Mera vanaf komende zomer Bjorn Engels of Stefano Denswil moet doen vergeten.

Volgens Het Nieuwsblad is Club bereid om voor beide spelers samen zo’n 2 miljoen euro op tafel te leggen. Het Laatste Nieuws spreekt zelfs van 3 miljoen euro voor de defensieve tandem die in 2015 een groot aandeel had in de Colombiaanse titel van Deportivo Cali.

In ruil daarvoor krijgt de Belgische landskampioen zo’n 80% van de transferrechten van Palacios en 90% van de transferrechten van Mera. Na Nieuwjaar zouden beide spelers medisch getest worden. Lees hier alles over de voetbalkwaliteiten van beide verdedigers.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.