Club-fans hebben het helemaal gehad met deze spelers: “Weg ermee deze winter”

Club-fans zijn het beu Weg ermee deze winter

07 december 2016 21:31 - Club Brugge heeft een pijnlijke 0 op 18 geleden in de Champions League. Blauw-Zwart begon – zoals wel vaker deze campagne – erg goed aan de wedstrijd, maar slikte vervolgens al snel een tegendoelpunt.

Een owngoal van Brandon Mechele leidde na acht minuten voetbal een erg moeilijke avond in. Bovendien zorgde het eigen doelpunt ook nog voor een primeur die Blauw-Zwart liever niet op zijn naam had gehad: Club is namelijk de eerste ploeg die zowel in de heen- als terugmatch een owngoal slikte in de Champions League. Eind september was het Stefano Denswil die in zijn eigen doel besloot in het Parken Stadion.

Op het kwartier sloeg Kopenhagen opnieuw toe op een stilstaande fase. Mathias Jørgensen won makkelijk het duel van Mechele en zette zo de 0-2 eindstand op het bord. Club moest een hele wedstrijd lang bekomen van deze nieuwe opdoffer op het kampioenenbal en maakte in offensief opzicht weinig tot niets klaar. De Brugse fans zijn vanzelfsprekend teleurgesteld en laten dat ook duidelijk merken op Twitter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.