‘Club heeft eerste wintertransfer zo goed als beet’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

07 december 2016 22:34 - Club Brugge zocht afgelopen zomer al naar een nieuwe doelman, maar slaagde er toen niet in om onder meer Wouter Biebauw (KSV Roeselare) en Guillaume Hubert (Standard) naar Jan Breydel te halen. Deze winter doet Blauw-Zwart een nieuwe poging en ziet het er sterk naar uit dat de landskampioen wél in zijn opzet zal slagen.

Vorige maand kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club geïnteresseerd is in Ethan Horvath en dat gerucht wordt steeds hardnekkiger. De 21-jarige keeper komt momenteel uit voor het Noorse Molde en is ook Amerikaans international. Voormalig bondscoach Jürgen Klinsmann gelooft dat Horvath dé doelman van de toekomst kan worden voor de Verenigde Staten.

Club wil met een nieuw sluitstuk de concurrentie voor Ludovic Butelle aanscherpen na Nieuwjaar. Sébastien Bruzzese zou er zelfs op training immers niet in slagen om de 33-jarige Fransman het vuur aan de schenen te leggen. Derde doelman Jens Teunckens wordt dan weer als te onervaren bestempeld.

Volgens SBI Soccer, USA GoalAftenpostenrbnett en eigen bronnen is de kans groot dat Horvath straks voor Club uitkomt. Bepaalde bronnen beweren zelfs dat hij komende donderdag naar Brugge afreist om zijn overgang te finaliseren. Horvath ligt nog tot eind 2018 onder contract bij Molde.

Maak kennis met Ethan Horvath

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.