Daarom is Club Brugge ideaal voor Colombianen: “Ontbreekt wel eens bij andere clubs”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

29 december 2016 00:20 - Met het aantrekken van Helibelton Palacios en Germán Mera kiest Club Brugge opnieuw voor de Zuid-Amerikaanse markt. Niet onlogisch natuurlijk, na successen als Carlos Bacca en José Izquierdo. Maar waarom kunnen Colombianen nu zo goed aarden bij Blauw-Zwart? Teammanager Dévy Rigaux geeft een woordje uitleg.

“Door de succesvolle passages van Bacca en ­Izquierdo wordt Club Brugge meer en meer gevolgd in Colombia”, vertelt Rigaux aan Het Nieuwsblad. “Daar ziet men dat ons sportief project werkt.” En zo werd Blauw-Zwart de voorbije jaren een referentie in Colombia.

“We bieden hen hier een goede omkadering en de nodige warmte. Dat laatste ontbreekt wel eens bij bepaalde clubs in het buitenland als een Zuid-Amerikaan de overstap maakt. Meer en meer Colombianen komen nu zelf vragen aan spelers als Bacca en Izquierdo waarom Club zo’n goede stap is voor hun carrière. Zij laten zich vervolgens altijd positief uit over ons en dat loont”, besluit onze teammanager.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.