“Dan is Club Brugge klaar om voor het eerst in bijna 20 jaar Anderlecht te veroveren”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - KV Mechelen)

07 december 2016 00:09 - De laatste zege van Club Brugge in het Astridpark dateert van 9 september 1998. Toen won Blauw-Zwart onder leiding van Eric Gerets met 2-3 na doelpunten van Anic, Deflandre en Lesnjak. Toch is het volgens Peter Vandenbempt niet ondenkbaar dat Michel Preud’homme & co zondag met de drie punten aan de haal gaan.

De vroege Europese exit en de bekeruitschakeling zorgen ervoor dat Club Brugge begin december enkel zijn belangrijkste doel nog overhoudt: kampioen worden. “De uitschuiver in Eupen was onbegrijpelijk en onvergeeflijk, een grote desillusie voor de coach, die niet voor het eerst zwaar teleurgesteld is in de attitude van zijn spelersgroep”, vertelt Vandenbempt.

“En het is niet met een overwinning tegen Oostende dat hij zich er opnieuw mee kan verzoenen. Voor het vervolg staan de sterren nochtans gunstig met de terugkeer van Refaelov, de stijgende vormcurve van Izquierdo en Limbombe en de trefzekerheid (en de verbluffende werkkracht en aanwezigheid in het spel) van Jelle Vossen.”

“Als doelman Butelle nu nog zijn handen tegen de bal zou willen zetten in plaats van achter zijn oren in een misplaatst gebaar naar de eigen supporters, dan is Club Brugge klaar om voor het eerst in bijna 20 jaar Anderlecht te veroveren”, besluit de analist tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.