De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

Vossen - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

11 december 2016 13:43 - Zondagnamiddag is het Astridpark het decor voor dé kraker tussen Anderlecht en Club Brugge. Blauw-Zwart kon al sinds 1998 niet meer met de drie punten aan de haal gaan op Paars-Witte bodem, maar met de leidersplaats die voor het grijpen ligt, weet je maar nooit.

Michel Preud’homme kan tegen de aartsrivaal uit Brussel geen beroep doen op geblesseerden Abdoulay Diaby (lies) en Laurens De Bock (knie). Bjorn Engels traint intussen een week voluit mee met de groep, maar is nog niet wedstrijdfit. Felipe Gedoz ontbreekt naar verluidt om disciplinaire redenen.

René Weiler kan op zijn beurt niet rekenen op Frank Acheampong. De Ghanese flankspeler blesseerde zich tegen Saint-Étienne. Voorts zijn Nicolae Stanciu en Uroš Spajić geschorst.

José Izquierdo is ziek en zit zelfs niet op de bank. Weiler kiest opnieuw voor Boeckx en laat Hanni – ondanks een opstootje in de Europa League – gewoon in de ploeg staan. Stéphane Badji neemt de plaats in van de geschorste Stanciu. Sébastien Delferière wacht de moeilijke taak om de topper in goede banen te leiden.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Denswil, Poulain, Van Rhijn, Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Limbombe en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Wesley, Refaelov, Storm, Pina, Mechele en Bolingoli

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht

Boeckx, Najar, Kara, Nuytinck, Obradovic, Badji, Tielemans, Dendoncker, Chipciu, Hanni en Teodorczyk

Wisselspelers: Roef, Sowah, Capel, Bruno, Vancamp, Faes en Doumbia

Opstelling Anderlecht

Gelukwensen voor onze jarige captain: van Vertonghen tot Ryan

Overzichtelijke vooruitblik op de topper

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.