De 11 namen bij Club Brugge en FC Kopenhagen

Wesley met overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

07 december 2016 19:43 - Club Brugge wil op de laatste speeldag van de Champions League de nul van de tabellen vegen. Gemakkelijk belooft die opdracht echter niet te worden, aangezien FC Kopenhagen mits een driepunter in Jan Breydel nog kan doorstoten. Al moet het dan ook op wat bijval rekenen in Porto – Leicester. De Deense landskampioen is bovendien in topvorm, want ze verloren slechts 1 van hun laatste 34 matchen.

Michel Preud’homme kan in de laatste wedstrijd op het kampioenenbal niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en José Izquierdo (heup).

Omdat Blauw-Zwart niets meer te winnen heeft in de Champions League, wordt er al gedacht aan de belangrijke competitiematch van zondag tegen Anderlecht. Enkele jongens met minder speelminuten achter hun naam krijgen dan ook hun kans. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Ex-speler Tom Høgli zit op de bank bij de bezoekers. Opmerkelijk: in aanloop naar de match lieten enkele Kopenhagen-fans zich jammer genoeg van hun kleinste kant zien.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Denswil, Mechele, Van Rhijn, Pina, Refaelov, Claudemir, Bolingoli, Gedoz en Wesley

Wisselspelers: Bruzzese, Poulain, Simons, Vormer, Vanaken, Limbombe en Vossen

Opstelling Club Brugge

Opstelling FC Kopenhagen

Olsen, Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson, Falk, Kvist, Delaney, Toutouh, Cornelius en Pavlovic

Wisselspelers: Andersen, Hogli, Bashkim, Antonsson, Gregus, Kusk en Keita

Opstelling FC Kopenhagen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.