De 11 namen bij Club Brugge en Moeskroen

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

26 december 2016 19:29 - Club Brugge wil ook in zijn laatste match van 2016 ongeslagen blijven in het Jan Breydelstadion. Met 17 overwinningen en 3 gelijke spelen op zak in eigen huis moet het dolende Moeskroen van Mircea Rednic een hapklare brok worden, maar voetbal blijft natuurlijk voetbal…

Michel Preud’homme kan vanavond geen beroep doen op geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie), Anthony Limbombe (pubalgie) en Brandon Mechele (voet). Het viertal zal op winterstage in het Spaanse Marbella verder werken aan hun terugkeer.

Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Hij lijkt op weg naar het Braziliaanse Atlético Paranaense. Achterin kiest Preud’homme voor het centrale duo Stefano Denswil – Bjorn Engels. Zo kan Benoît Poulain zijn gekloven wenkbrauw verder laten genezen.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Denswil, Engels, Van Rhijn, Simons, Vormer, Vanaken, Izquierdo, Refaelov en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Poulain, Bolingoli, Pina, Claudemir, Storm en Moraes

Opstelling Club Brugge

Opstelling Moeskroen

Delac – Vojvoda, Peyre, Simic, Gulan, Hubert, Huyghebaert, Nkaka, Mohamed, Diedhiou en Trezeguet

Wisselspelers: Defourny, Manea, Olinga, Viola, Selak, Stojanovic en Mulic

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.