Denswil verstuurt een eerste waarschuwing naar Anderlecht

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

04 december 2016 00:16 - Na de 2-0 overwinning tegen KV Oostende kan Club Brugge zijn focus richten op de Champions League wedstrijd tegen FC Kopenhagen. Al zit Stefano Denswil met zijn hoofd ook al bij de clash van volgende week zondag tegen Anderlecht. 

De Kustboys speculeerden zaterdagavond op de counter, maar de beste aanval van het land slaagde er niet in om de sterkste defensie te ontwrichten. “Er was maar één team dat toonde dat het wou winnen en dat waren wij”, vertelt de Nederlandse verdediger. “We hielden vanachter alles goed dicht en hebben gevochten tot het laatste fluitsignaal. Het lukte hen niet om te scoren en dat was onze verdienste. Volgens mij zijn wij dan ook de verdiende winnaar.”

“We zijn nu toch even leider. We haalden een negen op negen in de competitie en nu volgt de topper op Anderlecht. Dat zijn de mooiste wedstrijden. We gaan alvast naar die wedstrijd met een ander gevoel dan tegen Oostende. Tegen Anderlecht kan je normaal gezien lekker aan de bak en dat zijn we ook van plan. Vandaag hebben we alvast vertrouwen getankt voor die wedstrijd”, besluit een zelfzekere Denswil op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.