Driedubbel nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Vossen - De Bock (Club Brugge - KV Mechelen)

13 december 2016 11:01 - De Brugse ziekenboeg draaide dit seizoen al heel wat overuren, maar langzaamaan gaat het opnieuw de goede kant uit met de geblesseerden bij Blauw-Zwart. Een blessure-update van Bjorn Engels, Laurens De Bock en Abdoulay Diaby.

Bjorn Engels maakte maandagavond een einde aan drie maanden blessureleed en deed matchritme op bij de beloften. Ook Brandon Mechele, Boli Bolingoli, Nikola Storm en Wesley Moraes kwamen in actie tegen Standard. Mogelijk loopt Engels komende zondag tegen KV Kortrijk al tussen de lijnen bij het eerste elftal. Stefano Denswil is immers geelgeschorst.

Minder goed nieuws is er voor Abdoulay Diaby. De 25-jarige aanvaller beleeft tot dusver een horrorseizoen. In 591 speelminuten kwam hij nog niet tot scoren en bovendien ligt hij nog steeds in de lappenmand. De Franse Malinees heeft last van de adductoren en traint individueel. Volgens Het Nieuwsblad is zijn terugkeer niet voor meteen.

Laurens De Bock mag daarentegen uitkijken naar het hervatten van de groepstrainingen. Onze linksachter is bijna volledig hersteld van zijn knieblessure. Tot slot geen José Izquierdo op de uitlooptraining na de match tegen Anderlecht. De Colombiaanse vleugelspits moest afgelopen zondag wegens ziekte afhaken in het Astridpark, maar hervat eerstdaags.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.