Engels spreekt openhartig over zijn transfer-intenties

Bjorn Engels hartje (Club Brugge - Standard)

16 december 2016 00:02 - Drie maanden nadat Islam Slimani zijn Champions League droom aan diggelen duwde, behoort Bjorn Engels zonder ongelukken opnieuw tot de wedstrijdselectie tegen KV Kortrijk. De ambitieuze verdediger maakte afgelopen maandag probleemloos de 90 minuten vol met de beloften en kan niet wachten om zijn rentree te vieren bij de hoofdmacht van Blauw-Zwart.

Aanvankelijk werd verwacht dat Engels voor Nieuwjaar niet meer in actie zou komen, maar onze centrale verdediger beheerst het tackelen van blessures als geen ander. Bjorn hoopt nu om zo snel mogelijk weer op topniveau te zijn en wil zichzelf toch wat in de kijker spelen. Onder meer door opnieuw kampioen te worden.

“De anderen bezig zien in de Champions League voelde aan als een straf”, vertelt Engels in Fan!. “Ik moest deze zomer bij Club blijven voor die Champions League, maar ik heb er zelf geen plezier aan beleefd.”

Het jonge talent voelt zich rijp voor een stap naar het buitenland en wil naar verluidt vermijden dat hij te laat naar een betere competitie trekt. Komende zomer zal Engels dan ook twee keer nadenken als de interessante aanbiedingen hem opnieuw rond de oren vliegen. “Tegen een transfer op het einde van het seizoen zeg ik niet neen”, besluit een eerlijke Engels.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.