Entourage Jelle Van Damme reageert op geruchten over Club Brugge

Jelle Van Damme (LA Galaxy)

20 december 2016 00:01 - In de thuiswedstrijden tegen KV Oostende en KV Kortrijk was Jelle Van Damme een opvallende aanwezige in het Jan Breydelstadion. De 33-jarige verdediger maakte in het verleden immers vooral furore bij RSC Anderlecht (146 wedstrijden) en Standard (196 wedstrijden). 

Voor bepaalde media genoeg voer om Van Damme te linken aan een eventuele overstap naar Club Brugge. Ook al omdat de ervaren linkspoot na de 5-1 overwinning tegen de Kerels reageerde op een Instagram-post van doelpuntenmaker Ruud Vormer.

Volgens zijn entourage is er echter geen sprake van een toekomst bij Blauw-Zwart. Van Damme zou de West-Vlaamse derby’s enkel bijgewoond hebben omdat hij er kennissen opzocht. Bovendien werd hij ook al op Sclessin gespot.

De verdediger geniet momenteel van 6 weken vakantie in België, maar daarna is het de bedoeling dat hij terugkeert naar LA Galaxy. Van Damme heeft nog een contract tot eind 2017 bij de Amerikaanse club, waar ze overigens erg tevreden zijn over hem. Zo mag de man die opgenomen werd in het MLS-team van het jaar zich eerstdaags verwachten aan een verbeterd contractvoorstel van LA Galaxy. Dat meldt HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.