Gedoz wil na Kerstmis niet meer terugkeren naar Jan Breydel, Club heeft één voorwaarde

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

21 december 2016 00:10 - De kans is groot dat Felipe Gedoz niet meer in actie zal komen voor Club Brugge. De 23-jarige flankaanvaller heeft nood aan nieuwe lucht en bij Blauw-Zwart hebben ze het intussen ook gehad met het gedrag van de Braziliaan.

Gedoz is momenteel volop bezig met transferonderhandelingen. Volgens Het Nieuwsblad blijft Atletico Paranaense de meest concrete optie, maar is er ook nog altijd belangstelling van Cruzeiro en Nacional.

Er is nog geen akkoord, maar een overgang lijkt een kwestie van tijd. Na de thuismatch van 26 december tegen Moeskroen trekt de vleugelspits naar zijn thuisland. Enerzijds voor zijn vakantie, anderzijds om zijn transfer af te ronden. Zo hoopt hij niet meer te hoeven terugkeren naar Jan Breydel.

Club betaalde in 2014 ongeveer 1,5 miljoen euro voor Gedoz aan Defensor Sporting en wil die som graag recupereren. Als aan die voorwaarde voldaan wordt, is het voor beide partijen beter dat de winger andere oorden opzoekt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.