Getroffen broers reageren op mooi gebaar van Club: “De Blauw-Zwarte familie staat erom bekend”

Max en Alfons reageren op mooi gebaar van Club De Blauw-Zwarte familie staat erom bekend

27 december 2016 00:01 - Vooraleer de match tegen Moeskroen van start ging, kregen Max en Alfons door Leo Van der Elst een cheque overhandigd van 2.186 euro, het dubbele van het door hun ingezamelde bedrag voor de Zelfmoordlijn. Een actie die de broers op poten zetten nadat hun broer Emiel 3 weken geleden uit het leven stapte.

Max en Alfons lieten op de slotdag van Music For Life niemand onberoerd toen ze hun verhaal deden. Hun broer Emiel beroofde zich op 5 december van het leven in Gent, de stad waar hij op kot zat en communicatiewetenschappen studeerde.

“Niemand had het zien aankomen”, klinkt het in HLN. “Emiel was heel sociaal, maar praatte nooit over zijn problemen. Door zelfdoding onder de aandacht te brengen, hopen we mensen ertoe aan te zetten om te praten over hun problemen.”

Maandagavond tekenden de dappere broers present in Jan Breydel en namen ze de cheque in ontvangst. “De Blauw-Zwarte familie staat ervoor bekend om warm én meelevend te zijn. We duimen nu dat Club weer kampioen speelt. Dat zou Emiel ook fantastisch hebben gevonden.” Ook Blue Army en BlauwZwartFans steunen het goeie doel van Max en Alfons.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.