HAHA! Meunier drijft de spot met opvallend kapsel Izquierdo

HAHA! Meunier lacht met opvallende kapsel Izquierdo

20 december 2016 00:15 - Was het de leidersplaats die José Izquierdo inspireerde tot het aanmeten van een opvallend kapsel? Voortaan prijkt er alleszins een bliksemschicht op de zijkant van het hoofd van de Colombiaan. Thomas Meunier blijkt echter geen fan van de nieuwe haarsnit.

Meunier heeft de deur in Jan Breydel bijna een half jaar geleden achter zich dichtgetrokken, maar de rechtsachter van PSG is zijn Brugse ploegmaats zeker nog niet vergeten.

Toen het officiële Twitter-account uitpakte met het nieuwe kapsel van Izquierdo en daarbij naar de mening vroeg van zijn volgers, was Meunier er als de kippen bij om de draak te steken met zijn ex-collega. “Lelijk… Niet normaal 🐴🐴🐴”, klinkt het. Izquierdo is twijfelachtig voor de midweekmatch in Eupen, maar geraakt normaal gesproken fit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.