HAHA! Zo vertaalt Verheyen interview van Spaans sprekende Izquierdo

Gert Verheyen (analist)

03 december 2016 21:00 - Club Brugge heeft een uitstekende zaak gedaan in het klassement. Blauw-Zwart won met 2-0 van KV Oostende en wordt zo voorlopig alleen tweede, op één punt van leider Zulte Waregem. José Izquierdo kroonde zich tegen de Kustboys tot matchwinnaar.

Zaterdagavond volgden Gert Verheyen en  Bart Raes de wedstrijd tussen Club en Oostende. Na afloop verscheen doelpuntenmaker Izquierdo voor de camera’s van PlaySports, maar moest zijn interview vanzelfsprekend nog vertaald worden.

Verheyen spreekt geen Spaans, maar deed desondanks toch een poging om het interview samen te vatten, zij het met een wel erg vrije vertaling. “Hij was heel blij met de overwinning, gaat straks nog iets eten met zijn vrouw en daarna moet hij de hond nog eten geven”, lachte het Club-icoon.

De vleugelspits vertelde onder meer dat Club deze overwinning nodig had na de bekeruitschakeling en dat hij hard werkt aan zijn typische ‘Izquierdo-beweging’, het handelsmerk van de Colombiaan waarmee hij opnieuw kon scoren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.