Haksabanovic legt uit waarom deal met Club Brugge alsnog afsprong

20 december 2016 00:17 - Met de wintermercato in zicht zag het er lang naar uit dat Club Brugge zich alvast zou versterken met Sead Haksabanovic, één van de hoogst aangeschreven talenten uit Scandinavië. Er lag een contract van 3,5 jaar voor de Albanese Zweed klaar in Jan Breydel, maar de 17-jarige middenvelder trok zelf de stekker uit de onderhandelingen.

Haksabanovic legde zijn medische testen af in Brugge, maar plaatste uiteindelijk zijn handtekening onder een nieuw contract bij Halmstads BK. “Ik wilde niet dezelfde fout maken zoals zoveel talenten al deden. Een te grote stap zetten, om daarna uit de picture te verdwijnen. Ik sprak ook met mijn school en daar vertelden ze me dat het moeilijk zal worden om mijn drie resterende trimesters vanop een afstand af te werken”, vertelt de middenvelder.

“Natuurlijk was het verleidelijk, zeker toen ik alles ter plaatse ging bekijken. Maar Club Brugge toonde begrip voor mijn keuze en dat voelde erg goed. Tegelijkertijd hebben ze me gezegd dat ze mij van dichtbij gaan blijven volgen”, besluit Haksabanovic tegenover Hallands Posten. Het is dus niet uitgesloten dat Club het jonge talent in de toekomst alsnog binnenhaalt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.