Hattrick in 3 minuten bezorgt Brugse beloften de tweede plaats

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

02 december 2016 21:51 - De beloften van Club Brugge hebben vrijdagavond een uitstekende zaak gedaan. De Blauw-Zwarte youngsters wonnen met 5-2 van Zulte Waregem en staan nu op twee punten van leider AA Gent.

Sven Vermant stuurde deze 11 namen tussen de lijnen tegen Essevee: Hooyberghs, Nuyts, Masangu, Lemoine, Cornette, Peeters, Kose, Brodic, Vlietinck, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe.

Na 20 minuten voetballen prijkte er al 1-1 op het scorebord: Van Vaerenbergh opende de score, maar Brym maakte al snel weer gelijk. Even voor de rust was het tijd voor de grote ‘Brodic-show’. De 19-jarige Kroaat scoorde zowaar een hattrick op drie minuten tijd, waarvan één strafschop. Zo konden Vermant & co met een comfortabele 4-1 voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Meteen na de pauze stelde Masangu de Brugse zege helemaal veilig. De 5-2 van Brym was enkel voor de statistieken nog belangrijk. Woensdag om 16u nemen de beloften het in de UEFA Youth League op tegen FC Kopenhagen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.