Krijgt Meunier bij PSG het gezelschap van ex-smaakmaker Club Brugge?

Thomas Meunier (Club Brugge)

18 december 2016 05:06 - Thomas Meunier is één van de verrassingen bij Paris Saint-Germain. De voormalige rechtsachter van Club Brugge verzamelde dit seizoen al 666 speelminuten bij de Franse topclub en liet zich daarbij in positieve zin opmerken. Mogelijk trekt ook een andere gewezen Brugse sterkhouder richting Parijs.

Volgens diverse Italiaanse bronnen heeft PSG zijn oog laten vallen op niemand minder dan Ivan Perisic. De 27-jarige Kroaat kroonde zich in 2011 met een totaal van 22 doelpunten tot topschutter in de Belgische competitie. Daarnaast werd hij verkozen tot Profvoetballer van het Jaar.

Na passages bij Dortmund en Wolfsburg is Perisic bij Inter Milan beland. De vleugelspits heeft zich in de Serie A in de kijker gespeeld en is bovendien een vaste klant bij de Kroatische nationale ploeg. Ook op het EK in Frankrijk maakte hij een goede beurt. Daardoor mag Perisic dromen van een lucratieve transfer naar de Ligue 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.