Louwagie heeft opvallende lof voor Club-speler

BZF exclusief Louwagie trok na match met harde woorden richting kleedkamer Boucaut

08 december 2016 09:16 - De laatste jaren is de rivaliteit tussen Club Brugge en AA Gent alleen maar toegenomen, zeker nadat de Buffalo’s zich de voorbije seizoenen opwerkten tot een titelkandidaat. Michel Louwagie moet wel erkennen dat Club zijn Gent op één vlak wel afgetroefd heeft.

AA Gent wist al enkele jaren weinig tot geen geslaagde transfers meer te doen. Club Brugge was volgens de manager dan weer de laatste Belgische club die erin slaagde om een toptalent naar ons land te halen, toen het in de zomer van 2014 uitpakte met de komst van José Izquierdo.

“Zeg eens, welke Belgische ploeg heeft de voorbije jaren nog een toptalent gehaald? Izquierdo van Club Brugge. Dat is de laatste. Een heel goede transfer”, vertelt Louwagie aan Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.