MPH heeft duidelijke kerstwens bij Club Brugge

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

17 december 2016 00:11 - Club Brugge telt momenteel één punt achterstand op leider Zulte Waregem. Als het echter van Michel Preud’homme afhangt, stoot Blauw-Zwart Essevee nog voor het einde van het jaar van zijn troon. 

“Het is onze doelstelling om het jaar af te sluiten als leider”, vertelt de Brugse coach aan Het Nieuwsblad. “We hebben nog twee thuiswedstrijden (KV Kortrijk en Moeskroen, nvdr) en één moeilijke verplaatsing (KAS Eupen, nvdr). We hebben alleen nog maar het kampioenschap om voor te spelen en willen zoveel mogelijk punten halen. Die eerste plaats pakken lijkt mij een mooie doelstelling.”

Francky Dury en zijn manschappen hebben met een verplaatsing naar KV Oostende en thuismatchen tegen KRC Genk en KV Mechelen een beduidend moeilijker programma. “Als ze toch 9 op 9 pakken, blijven zij sowieso eerste. Wij moeten er vooral voor zorgen dat we zondag tegen Kortrijk geen punten laten liggen. Kortrijk heeft niets te verliezen en zal vrank en vrij komen voetballen. We mogen ze ons niet van de wijs laten brengen”, besluit MPH.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.