MPH legt de vinger op de wonde: “Twee halve spelers en zonder Izquierdo”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

11 december 2016 17:00 - Anderlecht en Club Brugge hebben elkaar op een 0-0 gelijkspel gehouden. In een kansarme topper hielden de Blauw-Zwarte en Paars-Witte defensie het slot op de deur. Michel Preud’homme analyseert.

“Het was een heel tactische wedstrijd”, steekt de Brugse coach van wal. “Beide ploegen stonden verdedigend goed. In offensief opzicht was het niet goed bij ons. We zaten met een halve Limbombe, een halve Refaelov… En dan was het spijtig dat we Izquierdo misten (ziek, nvdr) om het verschil te maken, want er lag geregeld wel ruimte.”

“Voor de rest ben ik wel tevreden over onze organisatie”, gaat MPH verder. “Met momenten hebben we goed druk kunnen zetten, zodat Anderlecht niet goed kon opbouwen. Misschien hadden we wat meer aansluiting nodig van onze backs.”

“Of Anderlecht een stap voorwaarts heeft gezet ten opzichte van de heenmatch? Jaja, wij zijn slecht aan het worden. Iedereen weet het en iedereen zegt het elke week”, sneert Preud’homme richting de pers.

“We hebben onze verantwoordelijkheid genomen en geprobeerd, maar zonder topfitte spelers misten we kwaliteit om voorin het verschil te maken. Eén punt is oké, maar we hadden op meer gehoopt”, besluit MPH tegenover PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.