MPH mist 5 manschappen tegen Moeskroen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

25 december 2016 11:00 - Club Brugge wil 2016 afsluiten met een driepunter om zo met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Het Moeskroen van Mircea Rednic moet daarbij het kind van de rekening worden. Voor Les Hurlus belooft de verplaatsing naar Jan Breydel, al een heel jaar een oninneembare vestiging, geen cadeau te worden. Moeskroen pakte in zijn laatste acht matchen slechts 1 op 24 en hun laatste zege in de Jupiler Pro League dateert al van 1 oktober. 

Michel Preud’homme kan in de laatste wedstrijd van het jaar geen beroep doen op geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en Anthony Limbombe (pubalgie). Het drietal zal op winterstage verder werken aan hun terugkeer.

Voorts ligt ook Brandon Mechele nog in de lappenmand. Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Er wordt niet langer gerekend op de Braziliaan, die op een transfer naar zijn thuisland aast. In totaal zijn er dus 5 afwezigen, waardoor beloften Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe deel uitmaken van onderstaande selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Engels, Poulain, Denswil, Cools en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Storm, Vlietinck, Vossen, Wesley, Izquierdo en Osei-Berkoe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.