MPH onder de indruk van Blauw-Zwarte supporterslegioen: “Geweldig om te zien”

Michel Preud'homme duim omhoog

23 december 2016 00:05 - Michel Preud’homme en zijn spelers kregen op verplaatsing bij Eupen het gezelschap van maar liefst 1.200 supporters. En dat op een woensdagavond, om 20.30 uur. Het goedgevulde uitvak maakte er zowaar een vocale thuismatch van aan de Kehrweg en zag zijn ploeg met 1-4 winnen.

“Ik denk dat we onze fans een mooi kerstcadeau hebben gegeven”, vertelt Preud’homme. “Anderzijds hebben zij ons ook een mooi cadeau gegeven, hé. Nadat we in de beker verloren, dachten we dat we wel wat extra steun konden gebruiken bij een nieuwe verplaatsing naar Eupen.” En dus nam Club de kosten van én de toegangskaarten én het vervoer op zich.

“Het deed me een beetje denken aan onze wedstrijd op het veld van KV Kortrijk, twee jaar geleden in de beker. Ook toen waren de fans massaal aanwezig, en daar bekerden we verder. Uiteindelijk wonnen we zelfs de beker.”

“Ook nu in Eupen was het geweldig om al onze supporters daar te zien staan. Het was een énorme steun. Dat ze Vormer Gouden Schoen zongen? Hij zou in elk geval een verdiende winnaar zijn, net zoals José Izquierdo. Ik moet nog eens nadenken wie ik bovenaan ga zetten als ik mijn stemformulier krijg”, besluit MPH.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.