MPH onder de indruk van verdediger: “Chapeau voor zijn wedstrijd”

Michel Preud'homme Club TV interview

03 december 2016 19:55 - Club Brugge heeft zaterdagavond zijn taak volbracht tegen KV Oostende. Blauw-Zwart won met 2-0 en springt zo over de Kustboys naar een voorlopige eerste plaats. Michel Preud’homme was achteraf dan ook een tevreden coach.

“Dit is de reactie waarop ik gehoopt had”, vertelt Preud’homme voor de camera’s van PlaySports. “Ik weet dat ze het kunnen, maar het is spijtig dat je altijd eerst moet ‘dreigen’. Zoiets moet nog meer naturel vanuit de spelersgroep zelf komen.”

“We hebben de hele wedstrijd in handen genomen en speelden geconcentreerd. We gaven bijna niks weg op de tegenaanval, waarop Oostende speculeerde. Het plaatje klopte dus, al hadden we na de 1-0 soms toch iets te veel de neiging om achteruit te kruipen omdat zij alles op alles zetten om gelijk te maken.”

Voorts was de Brugse coach vol lof over de prestatie van Dion Cools. “Het is een beetje paradoxaal, want we hebben hem destijds uit noodzaak op de linksachter gezet, maar misschien is dat wel zijn beste positie. Het is een beetje een toevalsontdekking. Al zou ik graag hebben dat hij op rechts hetzelfde brengt. Hoe dan ook chapeau voor zijn wedstrijd!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.