MPH spreekt klare taal: “Heeft niets met streng zijn te maken”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

02 december 2016 16:00 - In het derde seizoen van Michel Preud’homme bij Club Brugge zal Blauw-Zwart zowel Europees als in de Beker van België geen rol van betekenis spelen. De Brugse coach weet dan ook wat zijn manschappen te doen staat in de competitie.

“Onze rekensom is makkelijk”, steekt Preud’homme van wal. “We hebben geen krediet meer over. Club moet er nu alles aan doen om in de kortste keren opnieuw krediet op te bouwen”, klinkt het op de officiële website.

“Het is de eerste keer in drie seizoenen dat we begin december maar één streefdoel meer hebben. We bereikten twee jaar geleden in Europa de kwartfinales, we wonnen de bekerfinale en werden tweede in de competitie. Afgelopen seizoen speelden we de bekerfinale en werden we kampioen. Het verschil is groot. Er moet daar nu dringend iets tegenover staan. Het is een vaststelling. De resultaten moeten nu volgen en dit heeft niets met streng zijn te maken.”

Zaterdag verwacht Preud’homme gemotiveerde Kustboys in Jan Breydel. “Dat is logisch. KV Oostende rijgt de goede resultaten aan elkaar. Genk met zware winstcijfers opzijzetten (6-0, nvdr) en je kwalificeren voor de Croky Cup (3-4 tegen Tubeke, nvdr) zorgt voor een boost.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.