MPH ziet 2 Club-spelers als favoriet voor de Gouden Schoen

Michel Preud'homme happy (Club Brugge - Anderlecht)

22 december 2016 00:02 - “Vormer Gouden Schoen, Vormer Gouden Schoen”, weerklonk woensdagavond vanuit het goedgevulde Brugse supportersvak aan de Kehrweg. De supporters waren immers nog maar eens onder de indruk van de 28-jarige middenvelder, die twee knappe doelpunten voor zijn rekening nam.

Door de 1-4 overwinning tegen Eupen is Club nu tien wedstrijden op rij ongeslagen in de Jupiler Pro League. Als Blauw-Zwart maandag ook wint van Moeskroen, heeft het zelfs drie punten meer dan vorig jaar op hetzelfde moment.

“We hebben een bepaald doel voor ogen, maar dat is pas op het einde van de reguliere competitie”, vertelt Preud’homme op de officiële website. “Als we maandag winnen, hebben we inderdaad drie punten extra, maar dat is ook nodig.”

Een verdiende winnaar

“Na Nieuwjaar volgen er immers nog enkele moeilijke verplaatsingen. Op zich kun je het scenario vergelijken met dat van vorig jaar. Een stroeve start, mede door de vele geblesseerden en daarna beter. Of het jammer is dat de winterstop er nu aan komt? Het is vooral jammer dat we nu niet in de Champions League spelen.”

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dus komt ook de Gouden Schoen verkiezing dichterbij. “Ik hoorde onze massaal meegereisde fans ‘Vormer Gouden Schoen‘ zingen. Hij zou in elk geval een verdiende winnaar zijn, net zoals José Izquierdo. Ik moet nog eens nadenken wie ik bovenaan ga zetten als ik mijn stemformulier krijg”, besluit MPH.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.