MPH ziet na Diaby opnieuw één van zijn aanvallers uitvallen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

15 december 2016 00:03 - Heel even vertoefde er met Abdoulay Diaby slechts één speler in de Brugse ziekenboeg, maar intussen heeft de Franse Malinees opnieuw gezelschap gekregen. Bjorn Engels en Laurens De Bock – die intussen aan de beterhand zijn – zien hun plaatsje in de lappenmand ingenomen worden door Anthony Limbombe en Wesley Moraes.

Limbombe sukkelt al een tijdje met kleine pijntjes en is niet 100% fit. De jonge flankspeler bleef woensdag dan ook uit voorzorg binnen. Wesley heeft zich daarentegen geblesseerd in het beloftenduel van afgelopen maandag tegen Standard. Het is niet zeker of hij zondag in actie kan komen tegen KV Kortrijk.

Verder was er ook geen spoor van Felipe Gedoz op het trainingsveld. Voor de Braziliaanse vleugelspits, die ook al ontbrak in de selectie tegen Anderlecht, lijkt het einde verhaal bij Blauw-Zwart. Volgens HLN moet ook De Bock de match tegen De Kerels aan zich laten voorbijgaan. Onze linksachter kon de groepstrainingen immers nog niet hervatten.

Tot slot ook goed nieuws. Zo is José Izquierdo helemaal genezen en wordt de pijlsnelle Colombiaan zondag opnieuw in de basis verwacht. Verder is het afwachten of Engels dit weekend de plaats kan innemen van de geelgeschorste Stefano Denswil. Als blijkt dat hij niet fit genoeg is, zal die eer wellicht aan Brandon Mechele te beurt vallen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.