OFFICIEEL: Gedoz trekt naar Braziliaanse eersteklasser

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

30 december 2016 15:01 - Felipe Gedoz is niet langer een speler van Club Brugge. Niemand die twijfelde aan de voetbalcapaciteiten van de 23-jarige flankaanvaller, maar zijn levensstijl liet te wensen over. Bovendien kon hij niet goed aarden in België en dus trekt hij terug naar zijn thuisland.

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans trekt Gedoz naar Atlético Paranaense, de ploeg waar ook Anderlecht-huurling Rafael Galhardo vertoeft.

Michel Preud’homme gaf het Braziliaanse woelwater lang het voordeel van de twijfel, maar onlangs werd het ook hem te veel. De Brugse coach stuurde Gedoz weg tijdens een trainingsessie en zal hem nooit meer te hoeven verwelkomen.

Gedoz krijgt rugnummer 10 bij Atlético Paranaense en tekent er een driejarig contract. In 2014 streek de winger in Jan Breydel neer. Club betaalde toen 1,5 miljoen euro aan het Uruguayaanse Defensor Sporting en zou die som grotendeels gerecupereerd hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.