‘Ploeg van RSCA-huurling drukt door voor Felipe Gedoz’

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

20 december 2016 00:12 - Club Brugge is vastberaden om Felipe Gedoz tijdens de wintermercato te laten gaan. De 23-jarige flankaanvaller liet geregeld zien dat hij over goeie voeten beschikt, maar kon zich nooit écht doorzetten in Jan Breydel. Bovendien zou hij er niet de levensstijl van een profvoetballer op nahouden. 

Algemeen manager Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat de Braziliaan nood heeft aan andere lucht. Volgens de Uruguayaanse pers is de kans groot dat Gedoz zal terugkeren naar zijn thuisland.

Zo zou hij dicht bij een akkoord met Atletico Paranaense staan. Al hengelen ook Cruzeiro en Nacional naar de diensten van de vleugelspits. En ook Trabzonspor volgt de situatie van Gedoz op de voet.

Hoe dan ook ligt Atletico Paranaense momenteel in poleposition om het Blauw-Zwarte enfant terrible binnen te halen. Gedoz lijkt zo ploegmaat te worden van Anderlecht-huurling Rafael Galhardo, de rechtsachter die Paars-Wit tot juni 2017 uitleent aan de Braziliaanse club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.